Friday, November 18, 2011

Berkhatan

    Heehe..dengar tajuk pn Bibu dah seram....Memang agak lewat jugak lah si Aisy ni bersunat tapi nak wat camnekan..ada je masalah yg datang.. Sebenarnya Bibu dah cancel nama dia sbb Yayah tak dapat cuti, tapi Bibu tak nak tangguh2 lagi. Bibu buat jugak..
   Bibu ajak kawan Bibu temankan..Suami dia yang temankan Aisy masa bersunat. Bibu tunggu kat luar sbb Bibu tak sanggup dengar bila dia menangis... huuhuu.. Bibu pn sama melalak...Doktor usik Bibu, dia kata mcm rancangan Oprah lak...hehehee..


Sebelum..senyum je..hheeh..

Dalam kete, tunggu jab sbb takut nak kluar..

Dah selesai..dlm klinik, Bibu tak smpat nak ambil gambar sbb sibuk melalak skali ngan dia..hhuhhu...

Adik bergambar ngan Abang..kami tak cerita apa2 kat dia, sbb turn adik...3 minggu lagi..kali ni nak tunggu Yayah...Kalau Adik ada masa Abang sunat tadi..sure dia tak nak sunat....hhhehe



Tido atas sofa bed kat living room sbb nak tgk Astro...

Lega Bibu rasa bila semuanya dah selesai...Elok juga kami buat sorang2, kalau buat dua2 skali, teruk juga Bibu nak jaga...3 minggu lagi kami sunatkan adik pulak..Terima kasih pada Nida dan Fahd yang teman Bibu di klinik dan gantung tali.. pada Doktor Iskandar yang sunatkan Aisy...kami mmg biasa ngan Doc ni, sbb tu dia suka mengusik...dan Ustaz Shahrin, ustaz yang mengajar anak2 Bibu ngaji sbb sudi dtg jenguk Aisy kat klinik..Alhamdulillah segalanya selesai dgn mudah..tinggal Bibu terketar2 tgk luka dia masa nak cuci..hehhee

4 comments:

  1. adoii..tak lame lagi giliran anak2 ez pulak...kak sue pilih clamp ke laser?..ingat nk buat 2org sekali..kalo mcm nii lah...adoii,mak pon nangis!

    ReplyDelete
  2. 3 boys jugak ke? *high 5*! hihi.... me too. 6,3 & 1yr old. :D your sulung boy ni how old? my son yg 6 yrs old ni pun nk sunat the nxt time we go back msia. now kitorang duk dubai.. harap2 saba jgk masa anak kena sunat nanti! :)

    ReplyDelete
  3. waa..takotnye sunat.....huhuhu

    ReplyDelete