Monday, January 28, 2013

Baby Aleesya

     Dalam keluarga bibu, bibu adalah anak sulung, so bibu la yang kawin dulu kan...hhehehe.... Anak2 bibu adalah cucu yang pertama dalam keluarga bibu.... Adik bibu pulak ada seorang anak lelaki so kami ni tak de lg la anak sudara perempuan...
     
     Pada tanggal 28.1.2013, selepas 2 hari dari tarikh lahir Aisy, lahir lah seorang puteri perempuan dalam family kami...  Abah dan mama datang dari kampung ke sini sbb adik ipar bibu bekerja di Kulim...dalam 1/2 jam perjalanan dari rumah bibu...Sangat riuh sebab adik beradik yang lain juga berkumpul nak tengok baby baru...huhhhuuu

     Alhamdulillah baby sihat...berat baby 3.49 kilo...hehehe...besar sikit dari Aisy(3.4kg) dan Danish(3.45kg)... Walaupun mama baby mengalami complikasi tumpah darah...tapi setelah doktor masuk darah sebanyak 4 bekas, alhamdulillah mama baby sihat....







Selepas setengah jam lahir.....Tok Ma bersama cucu perempuan pertama





Hari ke 4 nak ke klinik check demam kuning



Comeynye Aleesya
Tahniah untuk adik dan adik ipar bibu sbb dah jadi papa n mama...:)
   

No comments:

Post a Comment